Skip to main content

Hvorfor bruge Breathe Right° næsestrips

Hvorfor bruge Breathe Right° næsestrips?

Breathe Right® næsestrips er bøjelige fjederlignende bånd, der forsigtigt
løfter og åbner næsen/næseborene, så du kan få en forbedret luftstrøm gennem næsen og dermed en bedre vejrtrækning.

Breathe Right® lindrer øjeblikkeligt tilstopning af næsen, opstået som følge af f.eks. forkølelse, allergi og en septumdeviation, og har klinisk vist sig at hjælpe med at reducere snorken, så du kan få en bedre nattesøvn. Den er medicinfri, så du kan bruge Breathe Right® næsestrips samtidig med medicinsk behandling.

Hvordan fungerer Breathe Right° næsestrips

Breathe Right® næsestrips er et medicinfrit, ikke receptpligtigt produkt, der virker mekanisk udefra og forsigtigt åbner næsen/næseborene. Dette reducerer modstanden af luftstrømmen gennem næsen og gør det nemmere at trække vejret. Breathe Right® kan bruges, når som helst du ønsker, så du nemmere kan trække vejret gennem din næse, når du motionerer, sover eller i løbet af dagen eller natten. De er skånsomme for både børns og voksnes hud.

Få det rigtigt fra starten!

Brug den rette størrelse for at få det bedste resultat. Næsestrips i str. small/medium passer til 75 % af næser, mens de større næsestrips passer til voksne med større næser.

Sådan anvendes de

Rengøring af huden

Klæbemidlerne kan ikke klæbe ordentligt fast på hud der er våd, fedtet eller smurt ind i fugtighedscreme, så husk at vaske og tørre din næse før brug.

Størrelsen har betydning

Spøg til side Vores strips kan fås i forskellige størrelser, og til forskellige grader af sensitiv hud, hvilket gør det nemt at finde ud af hvilken strip, der passer bedst til dig.

Placering betyder alt

Placer den klæbende side af strippen lige over stedet hvor din næse/dine næsebor bliver bredere.

Nemmere vejrtrækning

Gnid forsigtigt på strippen, for at sikre at den sidder korrekt på din næse. Træk vejret dybt. Bedre vejrtrækning begynder her.

Sådan fjernes de

Vask dit ansigt med varmt vand i 10 sekunder, og løft forsigtigt i begge ender af strippen for at fjerne den. Ta-daa!

Breathe Right® næsestrips hos forhandlere i byens handelscentrum

This site is registered on wpml.org as a development site.