Skip to main content

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Tag en dyb vejrtrækning —vi har svarene.

Hvad er Breathe Right® næsestrips?

Breathe Right® næsestrips er bøjelige fjederlignende bånd, der forsigtigt løfter og åbner næsen/næseborene og giver dig en forbedret luftstrøm gennem næsen, der hjælper dig til en bedre vejrtrækning. Breathe Right® næsestrips er medicinfri og arbejder på øjeblikkeligt at åbne din næse og giver lindring til stoppet næse, som du kan mærke med det samme.

Er Breathe Right® næsestrips medicinfri?

Ja! Breathe Right® næsestrips er en måde, hvorpå du medicinfrit kan lindre tilstoppet næse.

Hvor kan jeg købe Breathe Right® næsestrips?

Breathe Right® næsestrips kan findes i afdelingen for sovemidler og midler mod hoste eller forkølelse hos dit favorit apotek. Kan du ikke finde Breathe Right® næsestrips i din butik? Bed en medarbejder om at hjælpe dig med at finde dem!

Hvordan fungerer Breathe Right® næsestrips?

Hver enkelt Breathe Right® næsestrip er unikt fremstillet med bøjelige ”fjederlignende” bånd, der forsigtigt klæber til området lige over hver næsefløj. Da båndene vil forsøge at rette sig ud til deres originale form, vil de forsigtigt løfte næsens sider—hvilket øjeblikkeligt åbner din næse og giver en lindring, du kan mærke med det samme.

Hvordan skal jeg sætte mine Breathe Right® næsestrips på?

Dejligt, at du spørger! Følg nedenstående trin og begynd og bruge dine strips.

Rengøring af huden
Klæbemidlerne kan ikke klæbe ordentligt fast på hud der er våd, fedtet eller smurt ind i fugtighedscreme, så husk at vaske og tørre din næse før brug.

Størrelsen har betydning
Spøg til side Vores strips kan fås i forskellige størrelser og til forskellige grader af sensitiv hud, hvilket gør det nemt at finde ud af, hvilken strip der passer bedst til dig.

Placering betyder alt
Placer den klæbende side af strippen lige over stedet, hvor dine næsebor bliver bredere.

Nemmere vejrtrækning
Gnid forsigtigt på strippen, for at sikre at den sidder korrekt på din næse. Træk vejret dybt. Bedre vejrtrækning begynder her.

Sådan fjernes de
Vask dit ansigt med varmt vand i 10 sekunder, og løft forsigtigt i begge ender af strippen for at fjerne den. Ta‑daa!

Hvordan kan jeg vide hvilken størrelse Breathe Right® næsestrips, der er rigtig for mig?

Sædvanligvis anbefaler vi den mindste størrelse til børn (og alle med små ansigter!) og størrelse medium/large til voksne. Find den perfekte næsestrip.

Kan jeg klippe Breathe Right® næsestrips i to dele, så de passer bedre?

Nej. Klipper du i Breathe Right® næsestrips, vil du ødelægge produktets funktionalitet/integritet, hvilket kan gøre, at de ikke fungerer lige så godt. Hvis du leder efter mindre strips, foreslår vi, at du køber dine strips i den mindste størrelse?

Hvem kan have fordel af Breathe Right® og hvornår bruger man næsestripsene?

Fordelene ved Breathe Right® næsestrips – mere luft, bedre vejrtrækning – bruges ikke udelukkende til tilstoppet næse forårsaget af sæsonbetinget allergi eller tilstoppet næse om natten. Tværtimod kan Breathe Right® næsestrips hjælper dig til at trække vejret bedre, uanset hvor du befinder dig. Breathe Right® næsestrips åbner forsigtigt næsen, så du kan opleve, at luften nemmere strømmer gennem næsen. Uanset om du bruger dem med henblik på bedre sundhed og velvære, afslapning eller ved let motion, vil Breathe Right® næsestrips hjælpe dig til at trække vejret bedre, hvor som helst!

Hvordan fungerer Breathe Right® næsestrips ved tilstoppet næse?

Tilstoppet næse – uanset om det er opstået som følge af forkølelse eller allergi – indsnævrer den i forvejen lille luftkanal i næsen og besværliggør vejrtrækning gennem næsen. Breathe Right® næsestrips udvider næseborene og hjælper dig med nemmere at trække mere luft ind og giver lindring, du kan mærke med det samme.

Kan Breathe Right® næsestrips hjælpe ved snorken?

Hvis du lider af tilstoppet næse, absolut! Breathe Right® næsestrips har vist sig øjeblikkeligt at lindre tilstoppet næse om natten. Ved at åbne din næse for mere luft kan Breathe Right® næsestrips give dig lindring, som du kan mærke med det samme. De vil hjælpe med at gøre snorken til fjernt mareridt.

Hvis du har mistanke om at din snorken er et symptom på alvorlig sygdom, som f.eks. søvnapnø, skal du kontakte din læge. Breathe Right® næsestrips er ikke beregnet til at behandle søvnapnø.

Kan Breathe Right® næsestrips hjælpe mig til at sove?

Ja, det kan de! Bedre vejrtrækning betyder bedre søvn. Selv lettere vejrtrækningsbesvær kan føre til, at man vender og drejer sig i sengen, har anstrengende eller afbrudt søvn, at man vågner ofte eller er træt om morgenen. Breathe Right® næsestrips åbner din næse og hjælper dig med at trække mere luft ind.

Hvordan virker Breathe Right hvis man lider af septumdeviation?

Millioner af mennesker lider af septumdeviation – en bøjning i næsebrusken eller i den knogle, der adskiller næseborene inde i næsen. Symptomerne omfatter blokering af luftstrømmen gennem et eller begge næsebor, søvnbesvær, kronisk tilstoppet næse og højlydt vejrtrækning eller snorken. Selv om Breathe Right® næsestrips ikke skal betragtes som et alternativ til kirurgiske indgreb, kan de hjælpe med at forbedre luftstrømmen gennem næsen og give dig mulighed for nemmere at trække mere luft ind. Og endnu bedre? De kan give dig lindring, som du kan mærke med det samme.

Hvem kan bruge Breathe Right® næsestrips?

Alle kan bruge Breathe Right® næsestrips! Breathe Right er sikker for voksne at brug, og da de er medicinfri, er de små størrelser egnet til børn på over 5 år. Vores gennemsigtige/transparente strips er egnede til sensitiv hud. Du kan trygt bruge dem – uanset hvem du er, hvor du er!

Hvem bør ikke bruge Breathe Right® næsestrips?

Alle børn under 5 år, eller mennesker med latexallergi, bør ikke bruge Breathe Right® næsestrips. Pakken er forseglet med naturgummilatex, der kan fremkalde allergiske reaktioner. Disse strips er fremstillet med et medicinsk klæbemiddel. Undlad at bruge på sår, solskoldet, irriteret eller beskadiget hud.

Er Breathe Right® næsestrips sikre at bruge til børn?

Ja, Breathe Right® næsestrips er sikre at bruge til børn, der er over 5 år gamle. Vi anbefaler den mindste størrelse til børn, da denne passer bedst til små ansigter. Vi anbefaler at mindre børns forældre hjælper, når stripsene skal sættes på og fjernes.

Fremstiller I stadig Breathe Right® næsestrips til børn?

Selv om vi ikke producerer Breathe Right® næsestrips specifikt til børn, anbefaler vi vores mindste størrelse til børn, da denne passer bedst til små ansigter. Breathe Right® næsestrips er sikre at bruge for børn fra 5 år og opefter (men vi anbefaler at mindre børns forældre hjælper, når stripsene skal sættes på og fjernes). Se detaljerne om hvordan du sætter Breathe Right® næsestrips på og hvordan du fjerner dem.

Hvordan adskiller Breathe Right® næsestrips Transparent* sig fra næsestrips Original*?

Breathe Right® næsestrips Transparent/Gennemsigtig/Sensitiv* fungerer på samme måde som vores næsestrips Original/Beige/Classic* gør.

Materialet er dog en smule anderledes. Materialet vi har brugt til Original/Beige/Classic er mere porøst– når du tager strippen ud af pakken og den bliver udsat for luft, aktiveres klæbemidlerne og skaber en limagtig konsistens. Transparent/Gennemsigtig/Sensitiv fungerer modsat. Materialet er ikke porøst. Det forhindrer luften i at nå klæbematerialet, hvilket gør det nemmere at fjerne dem efter brug. Så, hvis du har tør eller sensitiv hud vil næsestrips Transparent/Gennemsigtig/Sensitiv højst sandsynligt være det perfekte valg for dig!

* uanset om de hedder Original/Beige/Classic har disse produkter forskellige beskrivelser i de forskellige lande, men det er det samme produkt.

* uanset om de hedder Transparent/Gennemsigtig/Sensitiv har disse produkter forskellige beskrivelser i de forskellige lande, men det er det samme produkt.

Hvor længe kan jeg bruge Breathe Right® næsestrips?

Breathe Right® næsestrips kan bruges dagligt. Undlad at bruge dem i mere end 12 timer dagligt. Hvis der opstår udslæt eller hudirritation skal du afbryde brugen. Hver strip er kun beregnet til engangsbrug – sæt ikke en brugt strip på igen, men brug en frisk.

Hvordan fjerner man bedst Breathe Right® næsestrips?

Vask dit ansigt med varmt vand i 10 sekunder, og løft forsigtigt i begge ender af strippen for at fjerne den. Nøgleordet her er skånsomt! Brug langsomme og rolige bevægelser. Du kan også fjerne dem, når du er i bad.

Efterlader de mærker på næsen når jeg fjerner dem?

Fjern altid dine Breathe Right® næsestrips ved at vaske dit ansigt med varmt vand eller når du er i bad. Fjern altid strippen forsigtigt.

Der kan opstå en hudreaktion på applikationsstedet, så som rødmen, irritation, smerter, afskalning eller blødning. Der kan opstå overfølsomhedsreaktioner så som udslæt, kløen og hævelse ved brug af næsestrips. Hvis dette opstår, skal du afbryde brugen.

Kan jeg bruge den samme næsestrip mere end én gang?

Breathe Right® næsestrips er kun beregnet til engangsbrug. Undlad at genbruge dem da klæbemidlet ikke er designet til at blive brugt flere gange. Breathe Right® næsestrips bør ikke bruges i mere end 12 timer.

Indeholder Breathe Right® næsestrips latex?

Breathe Right® næsestrips er fremstillet med et medicinsk klæbemiddel. Produktets pakke indeholder naturgummilatex, der kan fremkalde allergiske reaktioner hos særligt sensitive personer. Folk med latexallergi bør ikke bruge Breathe Right® næsestrips.

Indeholder Breathe Right® næsestrips gluten?

Breathe Right® næsestrips indeholder ikke gluten.

Har Breathe Right® næsestrips en udløbsdato?

Alle Breathe Right® næsestrips har en udløbsdato, der fremgår af pakkens yderside.

Medicinfri og sikker at bruge sammen med medicin

Træk vejret bedre, sov bedre

Hjælper med at reducere snorken, så man bedre kan sove

Har klinisk vist sig at lindre tilstoppet næse

Lindrer tilstoppet næse pga. forkølelse

Lindrer tilstoppet næse

Træk vejret bedre, få det bedre

Få mere luft. Bedre vejrtrækning starter med os

This site is registered on wpml.org as a development site.